Victoria's Web biedt een breed scala aan ondersteuning en onderhoudsoplossingen voor jouw zakelijke website

Website onderhoud & ondersteuning

Elke dag zijn er wereldwijd duizenden plugin updates en beveiligingsupdates. Als jouw website niet correct is bijgewerkt of niet correct is geconfigureerd met de update, kun je tegen een probleem aanlopen. Hoogstwaarschijnlijk zal je website offline gaan of zullen functionaliteiten binnen de site niet meer werken. Deze down time kan een negatieve impact hebben op de online bedrijfsvoering, daarom is het aan te raden dat alle zakelijke websites een maandelijks onderhoudspakket afsluiten om ervoor te zorgen dat de website goed wordt onderhouden volgens de best praktijken.

Website onderhoud & ondersteuning

Website upgrades

Bij Victoria's Web bieden wij een volledig scala van updates en website upgrades voor je zakelijke websites. Wij bieden mobiele responsieve web design integratie voor oude websites. integratie van open source of op maat CMS-systemen, niet te vergeten onze e-commerce oplossingen; de integratie van eBay, Amazon en Google Shopping. Het openen van de online winkel voor miljoenen shoppers wereldwijd. Onze gebruiksvriendelijke Multi-Kanaal e-commerce oplossingen zullen je helpen te verkopen als een pro.

Website Diensten

Heeft jouw bedrijf professionele webhosting, een dedicated server, server ondersteuning, Microsoft Exchange mailboxen, integratie van betaalpoorten of SSL-certificaten nodig? Wij bieden al deze diensten en nog veel, veel meer.

Offerte aanvragen
//victoriasweb.nl/Qnu2uXk7GsNHnbSHvjyUcbQq/wp-content/uploads/2022/09/footer_logo.png
aangesloten bij