E-commerce website ontwerp & online winkels

We kunnen een aangepast e-Commerce systeem bouwen of een open source-oplossing implementeren zoals Magento, OS Commerce, WordPress eCommerce (Woocommerce) en vele andere om aan uw behoeften te voldoen, in uw eigen webdesign, tegen een kosteneffectieve prijs. -Commerce projecten, we analyseren alle fasen van de verkoopcyclus, het bestelproces en de levering om de meest geschikte optie voor uw online winkel te garanderen. Ongeacht de complexiteit kunnen we e-commerce- en functionaliteitsmodules maken.

E-commerce website ontwerp & online winkels

Op maat gemaakte of open source e-commerce winkels

Wij kunnen een op maat gemaakt e-commerce systeem bouwen of een open source oplossing implementeren zoals Magento, OS-Commerce, WordPress e-commerce (woocommerce) en vele anderen om aan jouw behoeften te voldoen tegen een kosteneffectieve prijs. Voor al onze klanten e-commerce projecten analyseren we alle fasen van de verkoopcyclus, het bestelproces en de levering om de meest geschikte optie voor jouw online winkel te garanderen. Ongeacht het niveau van de complexiteit kunnen wij e-commerce modules en functionaliteit creëren.

Groeiende online winkels

Online winkelen is de snelst groeiende detailhandelsmarkt in Europa. Online verkoop is tegenwoordig een essentieel verkoopkanaal voor veel bedrijven, het is niet langer een optie maar een primaire vereiste voor een succesvol bedrijf.

e-commerce websites die verkopen

Het kiezen van de juiste e-commerce website is de sleutel tot jouw online bedrijf succes. Victoria's Web levert schaalbare e-commerce websites die een onberispelijk ontwerp hebben, snel en foutloos zijn, en tegelijkertijd een unieke koopervaring voor de klant bieden. Voor de winkeleigenaar hebben onze online shop websites een gemakkelijke interface die het beheer van de online shop eenvoudig en effectief maakt. Al onze online shop websites zijn geoptimaliseerd om goede prestaties te bieden in alle zoekmachines die de online shop zullen helpen betere, snellere rankings te krijgen die op hun beurt een hogere verkoop zullen genereren. Wanneer je een e-commerce website met Victoria's Web bouwt, stellen wij een toegewijde project manager aan die je tijdens alle fasen van de ontwikkeling zal adviseren, waardoor het voor jou gemakkelijker wordt om de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Ons doel is om onze klanten te helpen van begin tot eind, niet alleen zullen wij de ultieme online winkel voor jouw bedrijf ontwikkelen, wij werken hard, want jouw succes is ons succes.

Multi-kanaal e-commerce websites

Verkopen op eBay en Amazon met slechts een paar klikken. Onze multi-kanaal e-commerce websites kunnen niet eenvoudiger te beheren zijn. Als ondernemer hoef je alleen maar je producten te uploaden in je online shop en het systeem zal automatisch de geselecteerde producten naar je Amazon en eBay shops sturen zonder dat je daar extra werk voor hoeft te doen; zo bespaar je tijd en geld. Het gebruik van een multi-kanaals platform zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf miljoenen nieuwe potentiële klanten bereikt door het openen van nieuwe deuren met onbeperkte verkoopmogelijkheden.

Google shopping

Victoria's Web biedt de mogelijkheid om Google Shopping te integreren in jouw e-commerce website en beheerpaneel waardoor het snel en eenvoudig is om jouw producten te verkopen op Google Shopping. Google Shopping werkt anders dan eBay en Amazon, het is een op advertenties gebaseerd systeem. Dus in plaats van te betalen per verkoop, rekent Google je per conversie, met andere woorden, per potentiële klant die naar je website gaat. Het systeem is gebaseerd op een prijssysteem vergelijkbaar met AdWords, met verschillende kosten voor het promoten van verschillende producten binnen het Google shopping gebied. Google Shopping kan een zeer effectief verkoopinstrument voor een online e-commerce bedrijf zijn, dat verkeer stimuleert en de verkoop van producten verhoogt.

Offerte aanvragen
//victoriasweb.nl/Qnu2uXk7GsNHnbSHvjyUcbQq/wp-content/uploads/2022/09/footer_logo.png
aangesloten bij